× Booking av bane
totalt
  21 mars 2019 - 25 mars 2019
  Ingen ledige timeslotter de neste 6 månedene.

  Bobla innehall Sandvika Stadion (inne)

  Inne
  Aerobic
  Dans
  Kampsport
  Kickboxing
  Yoga
  Garderobe menn
  Garderobe kvinner
  Toalett
  Dusj
  Parkeringsplass

  Velkommen til Bærum Sportsklubbs innendørshall på Kadettangen cirka 5 minutters gåtur fra Sandvika togstasjon. Her kan man spille året rundt. Utleie skjer i form av timepakker til fastpris.


  Følgende mål medfølger:
  - 11er mål
  - 7er mål
  - Små mål

  Type underlag: Kunstgress m/gummispon

  Hallen ligger rett ved klubbhuset. Parkeringsplassen finner du rett utenfor hallens inngangsparti (på motsatt side av hallen i forhold til klubbhuset, se kart eller oversiktsbilde.)

  Slik skrur du på/av lyset: Når du går inn på kunstgresset er det en dør rett til høyre. Gå inn døren og se til høyre. Der er det en grønn og en rød bryter på et oversiktspanel. Grønn slår på, rød av (se eget bilde) . Leietaker forplikter seg til å slå av lyset når han/hun går.


  Bla i kalenderen og finn den timepakken som passer for deg!
  Send oss gjerne en melding hvis du har spørsmål.


  ----


  Bærum Sportsklubbs historie:
  Klubben ble stiftet, som «Grane Fotballklubb», 26. mars 1910 av Harald Julsrud og Hans Larsen. Navnet ble endret til Grane Sportsklubb 6. september samme år, slik at også andre idretter kunne drives. De opprinnelig draktfargene var røde og hvite, men ble så tidlig som i 1911 endret til gult og svart. Hopp, langrenn, friidrett, ishockey, boksing, orientering, bandy, håndball og kappgang er de idrettene som er blitt drevet aktivt gjennom klubbens historie, men i dag er kun fotball på programmet. Klubben vant fire norgesmesterskap med både bandylaget (1931, 1934, 1936 og 1949) og ishockeylaget (1936, 1937, 1939 og 1940), samt ett i håndball (1946). Ishockeylaget opplevde også å bli seriemester to ganger.


  5. november 1945 slo Grane seg sammen med Sandvika Arbeideridrettslag (stiftet 1927) og Sandvika Idrettslag (stiftet 1944), under navnet Grane – Sandvika. Det nye navnet ble ikke godkjent av Norges Idrettsforbund og ble etter påbud endret til Idrettslaget Mode den 18. desember 1946. På klubbens halvårsmøte 21. april 1969 ble det bestemt å endre navnet til Bærum Sportsklubb.


  Én av klubbens mest minneverdige hendelser i nyere tid var da fotballaget i 1980 for første gang rykket opp til landets nest øverste divisjon (den gang 2. divisjon). Klubben hadde vært der tidligere, før annen verdenskrig, men ligaen var da ikke landsdekkende. På laget var en av norsk fotballs første afrikanere, «Peggy» Joof fra Gambia, en stor profil både i klubb og lokalmiljø. Et annet stort øyeblikk var da Vålerenga ble slått ut i tredje runde av cupen med 3-2 i 2004 på Kadettangen.

  Bærum var kommunens ledende fotballag frem til Stabæk startet sin klatring i divisjonssytemet på begynnelsen av 1990-tallet. Klubbene hadde lenge vært rivaler i kommunen om å sikre seg de beste spillerne og lokale talenter, og lokalderbyene samlet alltid mange tilskuere. Fremdeles er det disse to klubbene som er kommunens to sentrale arenaer for ungdommer som ønsker å utvikle seg på fotballbanen. (Kilde: Wikipedia)

  Kadettangen 14, 1300 Sandvika